Kategóriák / Termékek
Termék címkék:
(matt Basic lakk M199 Pinty Plus
Pinty Plus Basic M199 (matt lakk) 400ml
1.629 Ft + ÁFA ( 2.069 Ft )
Menny.:
db

Pinty Plus Basic M199 (matt lakk) 400ml

1.629 Ft + ÁFA ( 2.069 Ft )
Menny.:
db
Cikkszám: NVS105
Gyártó cikkszám: NVS105

Magas minőségű, gyorsan száradó festék spray.

  • Kiválóan ellenáll az időjárásnak, és jól tapad számos felületre.
  • Benzinálló tulajdonságának köszönhetően alkalmazható az autóiparban.
  • Könnyű használhatósága miatt kiválóan alkalmas barkács, DIY és kreatív célokra egyaránt.

Leírás és Paraméterek

Alkalmazás:

  • Ajánlott szinte minden felület (fa, fém, karton, kő stb.) dekorálására és védelmére.
  • Ideális barkácsoláshoz.

Technikai jellemzők:

  • Kiadósság: 270 cc = 1 m2. 520 cc = 2 m2.
  • Száradási idő: felületi 2 óra, teljes 4 óra (a száradási idő és az átfesthetőség eltérő).
  • Átfesthető: 1 órán belül vagy 5 nap után.

Hogyan alkalmazzuk:

  • A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.
  • Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).
  • Fújjuk 25-30 cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.
  • Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Tippek:

  • A megfelelő végeredmény és jobb tapadás érdekében használjunk a felülethez megfelelő alapozót.
  • Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Az adott termékkel leggyakrabban vásárolt termékek.

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom